Home » HIBURAN » Tonton Online Dia Isteri Luar Biasa

Tonton Online Dia Isteri Luar Biasa

Pastinya ramai yang tidak sabar menantikan drama terbaru slot Akasia TV3 yang bermula tayangannya bermula hari ini 18 Mei 2015 jam 6.55 petang di TV3. Drama Dia Isteri Luar Biasa yang promo nya kita boleh saksikan sebelum ini dengan menggunakan runut bunyi lagu dari Akim & The Magistrate iaitu Potret. Jadi bagi yang tidak dapat menonton drama ini di rumah anda boleh menonton secara online. Jadi anda boleh Tonton Online Dia Isteri Luar Biasa ini di link yang admin akan sediakan untuk anda.

Drama terbaru ini dibintangi oleh Syukri Yahaya, Fathia Latiff, Keith Foo dan juga Siti Elizad. Drama ini juga adalah adaptasi dari novel tidak lari seperti sebelum ini di mana slot akasia TV3 mengeluarkan drama kebanyakan adaptasi dari novel-novel popular di Malaysia. Jadi jangan lepasakan peluang untuk Tonton Online Dia Isteri Luar Biasa ini ya.

Sedikit ringkasan cerita ini. Perempuan dalam drama ini kata dia boleh hidup tanpa lelaki. Tetapi dia mahukan zuriat. Dan dia juga pernah berkata bahawa apabila berkahwin dan dapat anak dia akan “chow” dari suami dia. Nampak menarik cerita ini bukan.

Jadi jangan lepaskan peluang anda untuk Tonton Online Dia Isteri Luar Biasa ini. Tetapi hanya sesuai bagi tontonan di PC atau Laptop sahaja. Mungkin tidak sesuai untuk tonton di telefon pintar anda. Sila Layari link di bawah untuk menonton.

Tonton Online Dia Isteri Luar Biasa

Check Also

Pattern kan Harimau Menangis Ibu Neelofa Dikecam

Pattern kan Harimau Menangis Ibu Neelofa Dikecam

Pattern kan Harimau Menangis Ibu Neelofa Dikecam netizen seantero Malaysia. Lebih-lebih lagi apabila muatnaik satu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.