Home » BERITA » Tun Mahathir Keluar UMNO

Tun Mahathir Keluar UMNO

Tun Mahathir Keluar UMNO
Tun Mahathir Keluar UMNO

Baru sahaja sebentar tadi mantan Perdana Menteri Malaysia Tun Dr Mahathir membuat sidang akhbar berkaitan Tun Mahathir Keluar UMNO. Pengumuman tersebut dibuat oleh Tun berkuatkuasa serta merta. Pengumuman dan sidang media tersebut telah dibuat di Putrajaya.

Memetik gambar dan laporan ringkas dari pihak BERNAMA sidang media tersebut dihadiri oleh pihak media dari pelbagai saluran dan Tun ditemani oleh rakan-rakan serta penyokong beliau. Intipati dan rumusan tentang sidang media ini kita tunggu sahaja laporan penuh dari pihak media tempatan.

Sememangnya sejak kebelakangan ini pemimpin-pemimpin negara agak “panas” dengan kenyataan yang dibuat oleh Tun tentang situasi negara. Tambahan pula jawatan Menteri Besar Kedah yang disandang oleh anak Tun sendiri iaitu Mukhriz telah pun diambil alih oleh orang lain.

Admin tidak boleh mengulas panjang tentang perkara ini kita tunggu sahaja video penuh sidang media tersebut dikongsikan. Ini adalah sedikit sebanyak info berkaitan Tun Mahathir Keluar UMNO.

 

Check Also

Kisah Sebenar Sebalik Mencuri Kerana Anak Demam

Kisah Sebenar Sebalik Mencuri Kerana Anak Demam. Tular di media-media sosial berkaitan perkara ini. Dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.