Home » SUKAN » Video Motivasi TMJ Untuk Harimau Muda

Video Motivasi TMJ Untuk Harimau Muda

Seperti yang semua ketahui malam tadi telah berlangsungnya perlawanan akhir acara bola sepak Sukan SEA Kuala Lumpur 2017. Perlawanan akhir ini melibatkan pasukan Harimau Muda Malaysia menentang pasukan Thailand U22. Perlawanan ini berlangsung di Stadium Shah Alam, Selangor. Seperti yang kita ketahui Stadium Shah Alam dipenuhi oleh penyokong-penyokong pasukan negara. Keputusan perlawanan malam tadi berpihak kepada pasukan Thailand 1-0 menewaskan skuad muda negara. Admin kongsikan kepada anda satu Video Motivasi TMJ Untuk Harimau Muda sejurus selepas perlawanan.

Video Motivasi TMJ Untuk Harimau Muda
Video Motivasi TMJ Untuk Harimau Muda

Pastinya harapan rakyat Malaysia untuk mereka semua menang perlawanan malam tadi untuk merangkul pingat emas. Tetapi nampaknya rezeki belum memihak kepada pasukan negara apabila tewas 0-1 kepada Thailand dan Malaysia terpaksa berpuas hati dengan pingat perak. Tetapi bak kata Presiden FAM iaitu TMJ kekalahan ini bukanlah terhenti di sini dan ia nya perlu dijadikan pengajaran untuk pertandingan lain di masa akan datang.

Melalui ucapan dalam Video Motivasi TMJ Untuk Harimau Muda ini anda semua akan mendengar bagaimana TMJ mengucapkan terima kasih kepada semua pemain harimau muda. Mereka telah menunjukkan prestasi yang baik disetiap perlawanan hingga ke perlawanan akhir. Jadi jom kita tonton sendiri Video Motivasi TMJ Untuk Harimau Muda ini.

Check Also

Live Streaming Italy vs England

Live Streaming Italy vs England

Live Streaming Italy vs England Final EURO 2020 akan berlangsung jam 3.00 pagi waktu Malaysia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.