Home » HIBURAN » Video Najib vs Mahathir Versi Pokemon

Video Najib vs Mahathir Versi Pokemon

Sebelum ini memang paneh disebabkan satu event yang dinamakan #nothingtohide @ nothing to hide yang diadakan di PWTC. Di mana event tersebut sepatutnya dihadiri oleh YAB PM Najib Razak tetapi pada saat akhir dan atas nasihat Ketua Polis Negara YAB PM terpaksa menarik diri dari menyertai program tersebut. KPN ada alasan tersendiri kenapa tidak membenarkan YAB PM untuk hadir pada program tersebut.Dalam program tersebut TUn Mahathir juga adalah sebagai salah seorang jemputan. Jom kita saksikan Video Najib vs Mahathir Versi Pokemon ini.

Program tersebut tetap dijalankan walaupun YAB PM tidak dapat hadir bersama.Program tersebut sepatutnya menjadi platform kepada YAB PM untuk menerangkan kepada media & semua yang ada di situ termasuk Tun M berkenaan dengan kedudukan kewangan 1MDB yang sememangnya tengah hangat sekarang ini.Ketidakhadiran YAB PM menyebabkan netizen mengeluarkan pelbagai troll di media sosial.Video Najib vs Mahathir Versi Pokemon.

Video Najib vs Mahathir Versi Pokemon

Dalam masa yang sama program yang diteruskan oleh penganjur dengan memberi ruang untuk Tun M berucap. Tetapi semasa Tun M berucap pihak polis terpaksa menghentikan ucapan tersebut seterusnya menghentikan program yang tengah berjalan.Maklumat lanjut kenapa dan mengapa ia terpaksa dihentikan tidak dapat dipastikan.

Video Najib vs Mahathir Versi Pokemon ini juga adalah salah satu troll.Bukan niat untuk mempersendakan sesiapa tetapi bila kita menonton video ini terutama remaja-remaja tahun 80 an pastinya anda akan senyum sendirian.Teringat zaman-zaman main game dulu kan.Jadi mari kita sama-sama mononton Video Najib vs Mahathir Versi Pokemon ini.

Check Also

Rancangan 50 Juri Dihentikan Siaran Kerana Ada Dakwaan Langgar SOP

Rancangan 50 Juri Dihentikan Siaran Kerana Ada Dakwaan Langgar SOP

Rancangan 50 Juri Dihentikan Siaran Kerana Ada Dakwaan Langgar SOP? Pihak penerbitan rancangan ‘All Together …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.