Home » BERITA » Video Seram Anak Dalam Cermin Adalah Edit

Video Seram Anak Dalam Cermin Adalah Edit

Video Seram Anak Dalam Cermin Adalah Edit.Sejak hujung minggu lalu, tular satu video seram di laman Twitter oleh pengguna @hariskhairul yang menunjukkan bayangan dihadapan cermin tidak bergerak sama seperti pergerakkan anaknya.

Video Seram Anak Dalam Cermin Adalah Edit
Video Seram Anak Dalam Cermin Adalah Edit

Menurut beliau, kejadian itu terjadi apabila beliau sedang leka bermain permainan video secara tiba-tiba isterinya memanggilnya untuk mengambil anak.Selepas dilihat pada rakaman video, bayangan anaknya didapati ‘beku’ seaketika sedangkan anaknya bergerak seperti biasa.

Rupa-rupanya ia bukanlah seperti yang digambarkan kerana ia adalah editing sahaja. Bapa kepada bayi berkenaan mengaku apabila wartawan Mstar menghubungi beliau. Beliau sendiri yang menyunting video tersebut kerana beliau memang mempunyai syarikat yang menawarkan perkhidmatan penerbitan video.

Beliau menghasilkan video tersebut dengan untuk teknik pemasaran tentang teknik kesan khas editing video. Ini dinamakan teknik masking kata beliau lagi.

Tapibagi pendapat admin..teknik pemasaran tu dah betul tak kisah macam mana nak buat pun cuma..caption dari video tu yang mengundang persoalan daripada netizen. Ramai yang ingat benda tu perkara mistik…tapi rupa-rupanya edit sahaja. -SUMBER-

Check Also

KKM Cadang Rentas Negeri Untuk Aidilfitri Ditangguh

KKM Cadang Rentas Negeri Untuk Aidilfitri Ditangguh

KKM Cadang Rentas Negeri Untuk Aidilfitri Ditangguh. Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) hari ini mencadangkan rentas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.