Home » BERITA » Video Ustaz Kazim vs Ustaz Harryanto Dai Akhir 2015

Video Ustaz Kazim vs Ustaz Harryanto Dai Akhir 2015

Seperti mana semua sedia maklum DAI 2015 akhir telah pun menutup tirai baru-baru ini. Tiga peserta telah berentap untuk memastikan kejuaraan atau takhta DAI Akhir 2015 menjadi milik mereka. Tiga peserta DAI Akhir 2015 ialah Dai Fuad, Dai Hamidah dan Dai Hidayu. Dai 2015 merupakan Dai musim ke 2 setelah program anjuran TV3 ini mula ditayangkan pada tahun lepas untuk musim yang pertama. Tetapi semasa pentas Dai Akhir 2015 yang dipancarkan secara live tersebut terdapat “kekecohan” atau lebih tepat perbezaan pendapat antara dua tokoh agama terkemuka negara iaitu Ustaz Kazim Elias dan Ustaz Harryanto. Jadi untuk mereka yang terlepas menyaksikan insiden tersebut admin kongsikan kepada anda semua Video Ustaz Kazim vs Ustaz Harryanto Dai Akhir 2015 tersebut.

Video Ustaz Kazim vs Ustaz Harryanto Dai Akhir 2015

Memang dalam sesuatu perkara atau isu akan ada perbincangan tetapi tidak dinafikan mungkin agak ramai yang terkejut dengan insiden tersebut lebih-lebih lagi dalam rancangan yang disiarkan secara langsung terus kepada penonton. Untuk makluman semua acara Dai Akhir tersebut telah dimenangi oleh Dai Hamidah. Beliau telah menjuarai Dai Musim ke-2 2015.Video Ustaz Kazim vs Ustaz Harryanto Dai Akhir 2015

Jadi kepada semua anda lihat sendiri Video Ustaz Kazim vs Ustaz Harryanto Dai Akhir 2015 ini. Perbezaan pendapat itu biasa. Harap perkara ini tidak berpanjangan dan kedua-dua tokoh agama tershor negara ini dapat menjelaskan kepada semua penonton apa sebenarnya yang mereka bahaskan dalam rancangan tersebut.

 

Check Also

Caprice Mohon Maaf Pada Ustaz Ebit Lew

Caprice Mohon Maaf Pada Ustaz Ebit Lew

Caprice Mohon Maaf Pada Ustaz Ebit Lew. Ibarat kata pepatah buang yang keruh ambil yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.