Home » BERITA » Video Wanita Maut Ditelan Eskalator di China

Video Wanita Maut Ditelan Eskalator di China

Paneh dah tengok Video Wanita Maut Ditelan Eskalator di China ini. Admin kongsikan dari FB Buletin Utama. Sedih sangat bila kita tengok bukan. Jadi malang memang tidak mengenal sesiapa dan di mana.Jad berhati-hatilah di mana sahaja kita berada.Anda juga pastinya sudah melihat video ini kerana berita-berita tv turut menayangkan video ini

Video ini mungkin menggangu emosi sesiapa yang bakal menonton nya. Jadi sebelum menonton fikirkan lah sama ada anda seorang yang kuat atau pun tidak.Seorang wanita maut akibat terjatuh ke dalam eskalator di sebuah pusat membeli-belah di Hubei, China.Video Wanita Maut Ditelan Eskalator di China.

Video Wanita Maut Ditelan Eskalator di China

Mangsa bagaimanapun sebelum itu sempat menyelamatkan anak lelakinya.Wanita berusia 30 tahun itu dilihat menaiki eskalator bersama anak lelakinya kira-kira jam 10 pagi waktu tempatan.Apabila sampai ke tingkat atas, ketika mereka hendak memijak lantai, ia tiba-tiba berlubang, menyebabkan mangsa terjatuh ke dalamnya.Video Wanita Maut Ditelan Eskalator di China.

Si ibu segera menolak anaknya keluar dari lubang dan disambut oleh pekerja pusat membeli-belah.Bagaimanapun wanita itu gagal diselamatkan dan maut di tempat kejadian.Seram pun ada bila admin tengok.Video Wanita Maut Ditelan Eskalator di China.Semoga menjadi pengajaran kepada semua untuk sentiasa berhati-hati di mana sahaja anda berada. Terutamanya di eskalator-eskalator pusat membeli-belah.

Awasi anak anda ya. Sebab baru-baru ini ada kes kanak-kanak tersepit di eskalator di Penang.

Check Also

KKM Cadang Rentas Negeri Untuk Aidilfitri Ditangguh

KKM Cadang Rentas Negeri Untuk Aidilfitri Ditangguh

KKM Cadang Rentas Negeri Untuk Aidilfitri Ditangguh. Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) hari ini mencadangkan rentas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.